Amsterdam (aanmeldstop)

Helaas moeten we u mededelen dat onze wachttijd momenteel zo lang is, dat we voor de regio Amsterdam tijdelijk geen nieuwe cliënten kunnen aannemen. Wij betreuren dit zeer, maar zien ons genoodzaakt om deze beslissing te nemen om de kwaliteit van onze zorg te kunnen garanderen.

Laatst bijgewerkt op 9-10-2021

Wanneer u de wachttijden te lang vindt  kunt u hier lezen wat u kunt doen.

Uitleg wachttijden

Wij verzoeken u om samen met uw verwijzer en zorgverzekeraar op zoek te gaan naar een andere passende zorgaanbieder. Wij hopen op uw begrip.

Onze wachttijden worden gepubliceerd volgens de ‘Regeling publicatie wachttijden geestelijke gezondheidszorg’ van de Nederlands Zorgautoriteit. Meer informatie over deze regeling kunt u lezen op www.nza.nl

Uitleg over hoe de wachttijden worden berekend, vindt u hieronder. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen wanneer u informatie over onze wachttijden wilt: 06-139 566 08.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u zich aanmelden voor ons e-Healthprogramma ‘Oh My Mood‘. We bespreken dan met u op welke termijn deze training start en of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Aanmeldingswachttijd

De aanmeldingswachttijd is de wachttijd vanaf het moment dat u contact met ons opneemt voor een afspraak tot de datum dat de intake plaatsvindt.
De aanmeldingswachttijd komt tot stand op basis van de actuele ruimte in de agenda op het moment van het bijwerken van de informatie. De actuele stand van zaken kan afwijken. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Behandelingswachttijd

Dit is het aantal weken tussen de intake en de start van de behandeling. De behandelingswachttijd is de retrospectieve wachttijd van de laatste twee maanden voor alle behandelingen bij onze locaties. Dit betekent dat de behandelingswachttijd  tot stand komt door terug te kijken naar de voorgaande twee maanden. Hierdoor komen de wachttijden die u op de website ziet, niet altijd overeen met de werkelijkheid. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.